Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Épp a Balatont biciklizzük körbe. Ma már én is azt éreztem, hogy a hőmérséklet elérte azt a pontot, hogy a menetszél már nem hozott egyensúlyt a hőháztartásba. Hévíz-Örvényes volt ma, mindenki azt hitte aBadacsonyban volt meleg 1 körül, de aztán a Zánka-Udvari volt ami csúnyán odabaszott a két le-föl-le-föl szakasszal. Hölgyeknek nehéz is volt, én azért a napon néptáncolással hozzászoktam ehhez a melegben mozgós helyzethez. Viszont töméntelennek vélt folyadékfogyasztás mellett is ki vagyunk száradva, ami a pössentések sűrűségét illeti. Mértékkel fröccsözés van. Badacsonyból elindulni 6 kisfröccs után elég húzós volt 36 fokban.
Amúgy élvezem. Csak ésszel kell.
Megint jobban fosok a 8 órás hazavonatozástól
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest