Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Fasza cucc. Kinehagyd! Es egy tipp: igazi kulonbseg a 0 es 0+ kozott van.
-
gaborbol
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Nalunk harom van es ez sem lesz mashogy.
Persze teljesen mas lehet a szitu minden csaladban, de nagyvonalakban rengeteg lemondassal es kompromisszummal jar egyfelol.
A masik felol meg olyat ad amit semmi: Szeretet, buszkeseg, siker, elegedettseg, beteljesedes, kihivas, alazat turelem, kitartas, osszetartas.Gyerekek nelkul, ketten gyakorlatilag bamit megvehettunk volna maguknak, barhova elmehettunk volna nyaralni amennyiszer csak akarunk. Ezt par evig csinaltuk is aztan ugy ereztuk, hogy nem ez amit szeretnenk hosszutavon. En is csak azt banom, hogy igazabol soha nem ereztem magam ra keszen, es sokat paraztam, hogy mi lesz meg hogy lesz, elobb kellett volna belevagni.
Semmiert nem csinalnank vissza! -
válasz
szőröscica
üzenetére
Van kettő, és sajnálom, hogy nem lett hamarabb.
Persze, rengetegszer arra gondolsz, hogy hű, ez már nagyon sok meló, stb. Amire sosem gondolsz, az az, hogy bárcsak ne lennének. Legjobb dolog.
-
Vérboci
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Aki még sosem volt úgy a gyerekével, hogy legszívesebben a lábánál fogva meglóbálná és úgy vágná ki az ablakon hogy ki se nyitja, na az valószínűleg egy fabábut tart, nem gyereket

Én most két napja folyamatosan ezt érzem, mert a lányom (5 év) taknyos, tenni ellene nem akar (orrspré = hiszti, orrmosó = hiszti, orrfújás = hiszti, kipirosodott orr = hiszti, stb.) de persze emiatt rendesen aludni sem tud, tehát nyűgös = hiszti.
A fiam (3 év) meg ugye magán viseli a 666-os számot, szóval ő alapjáraton kiakasztó.De miután kivágom őket az ablakon, mindig adok puszit, mert szeretem őket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest