Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
De azért annyit meg kell tenni, hogy jelezni kell, hogy valaki azt szeretné, hogy a NAV készítse el helyette. Ha csak úgy vár, akkor nem biztos, hogy azt elfogadják. Leglábbis meg volt adva a határidő, ameddig jelezni kellett hogy valaki kéri ezt a lehetőséget. De ha valaki egyáltalán nem csinál semmit, nem tudom mi történik.
-
Vérboci
addikt
Tudom, hogy nem állítottál ilyet, nem is azért írtam.

Csak az egységsugarú emberek most azt hallják a rádióban meg az m1-en, hogy megcsinálja helyettük a nav a bevallást. Nekik ennyi elég. Aztán közben lehet hogy át vannak verve (nyilván véletlenül), és lemondanak az adó 1%-os önrendelkezésről is. Ahogy mondani szokták, nagyon alacsony a pénzügyi intelligencia mifelénk.
Pedig egy hétköznapi alkalmazott adóbevallását elkészíteni kétszeri átellenőrzéssel sem tart tovább mint 20 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest