- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Három új Ai+ mobil jött: Nova 2, Nova 2 Ultra és a kagylós Nova Flip
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
tény, hogy nincs erős politikai erő. nem tudom mennyire követitek az eseményeket, de az utóbbi 2 ciklusban mindenhez próbáltak jobban érteni mint a szakértők, mindent próbálnak irányítani. a minden állami irányítású rendszert én nem annyira éltem meg, de úgy emlékszem nem nyugatról keletre emigrálnak/tak az emberek hanem fordítva. ami pozitív irányú változás volt az gyakorlatilag mind külső tényezők hatása, tényleg nem tudok semmilyen közepesen jelentős eredményt sem az utóbbi 2 ciklusból. miközben gyakorlatilag minden értelmezhető objektív rangsorban hátra csúszunk (már ami azt méri, hogy mennyire jó élni egy adott helyen).
mindeközben pár komplett iparágat lenyúltak maguknak + azon kívül is elég erőteljesen intézményesítették az állami pénzek magánzsebbe vándorlását, lásd pénztáros lőrinc (igen tudom, mindig van lopás, de ez egészen elképesztő mértékű) megtolva az iszonyatosan irritáló kommunikációjukkal.
ha ehelyett semmit nem csinálnak az is jobb, de ha úgy kellene kormányt alakítani, hogy mindenki a mostaniakon kívül, akkor talán még olyan dolgok is megtörténhetnének, ami egy demokráciában természetes kéne legyen, pl. valós egyeztetések, társadalmi párbeszéd, előre gondolkodás és hasonlók.
-
válasz
Viszlát
üzenetére
A rosszak közül a kevésbé rossz vagy még nem ismert rossz mindig jobb választás, mint a már ismert és hát mondhatnók nagyon rossz. Nem?
Talán olyan lenne nem megkezdeni egy változást, mint egy nőből általánosítani mindre, és erre alapuló előítélet miatt soha többé nem szexelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- PlayStation 5
- Depression: R.I.P.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest