- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Benéztem, az 4 volt, csak hozta a hülye kereső. Azon kívül meg csak egy olasz plust találtam: [link], de gondolom ez meg nagyobb. Van ebből egyáltalán ilyen szín? Igen a fehér/szürke/rózsaszín vonalon mozognak ezek (is).
Az enyém amúgy hátul ezüst, elöl fekete. Még szebb lett volna, ha elöl fehér, de ez volt akciós.
Kapott két Spigen ultravékony, de még shock-absorber tokot (egy full átlátszó, és egy oldalt fekete keretes), valamint egy szintén spigen védőüveget, nekem ez a kompromisszum-együttes még elfogadható. Persze, minden telefon tok nélkül igazán szép, de csak az első esésig. Szerencsés esések persze mindig lesznek, de csak idő (és valószínűség) kérdése, hogy mikor történik valami, ami végül úgyis nyomot hagy.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fejhallgatós találkozó
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gumi és felni topik
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kapott két Spigen ultravékony, de még shock-absorber tokot (egy full átlátszó, és egy oldalt fekete keretes), valamint egy szintén spigen védőüveget, nekem ez a kompromisszum-együttes még elfogadható. Persze, minden telefon tok nélkül igazán szép, de csak az első esésig. Szerencsés esések persze mindig lesznek, de csak idő (és valószínűség) kérdése, hogy mikor történik valami, ami végül úgyis nyomot hagy.