Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 13 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
A hozzászólás az "éhen halunk, ha nincs reklám" bejegyzésnek az egyik hozzászólása majdnem 1 az 1-ben, az volt amit Viszlát ide írt. (cégjegyzéki adat)
Szintén cégjegyzék alapján 5 bejelentett munkavállaló van. Impresszumban kicsivel nem sokkal, de többen.(akkor, hogy is van ez?)
Én, amit tudok a lapcsalád alapján a PH teszteket végez cikkeket/híreket ír (tegyük hozzá egyre rosszabb minőségben, ja és néha nem elfogultan), és fenntart a lapcsaládnak egy szervert/szerverparkot (amit lehet másnak is kiad bérbe, kitudja).
Ezekből kiindulva a te hozzászólásodra kérdeztem, hogy minek raktár, mert amit user látunk, nem szükséges. De lehet még is kell. Passz.
lenox: szerződött félnek, miért is te fizetnéd az iroda bérlését?
-
lenox
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
PH-rol van szo... De amugy az impresszum 11 embert emlit, szoval attol, hogy valaki nem alkalmazott, hanem szerzodessel dolgozik, attol meg kell neki fizetni, meg irodat berelni, meg stb., szoval ha mar turkalunk akkor szerintem nem olyan sok le az, raadasul ha 40% blokkol akkor akar 20-30 misivel is lehetne tobb, az meg azert nem mindegy. De mindesetre szerintem en szep fokozatosan egyre kevesebbet mutatnek az ertekes kontentbol a blokkoloknak, meg raknek be 10 masodperces delayeket nekik ala ddos protection, az szerintem tobbet segitene, mint a sirankozas. De persze en nem ertek hozza, de mas faszaval siman tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest