Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én meg mindenki lelki üdvéért megkóstolom ma a midnájt ekszpresszt. Ha hazatalálok ma egyáltalán, mert most kb. 20m a látótávolság. Na jó, 30.
Tegnap megpróbálkoztam, de nyilván nem sikerült, hogy hazaérünk időben a kisbusszal, lerakom, elrohanok haza, kirohanok a garázsba a kocsiért, kiszáguldok Salgóbányára, kisétálok a várhoz... Odáig megvolt, hogy kiszáguldok, de mivel már mikor elindultam lement a nap, mire kiértem, már sötét ösvény várt, én meg most nem sötétben akartam botorkálni, inkább letettem a dologról. Évekig így október közepén jártam ki szétnézni, elmélkedni, de most nem értettem miért nem fért bele. Aztán rájöttem, hogy régebben 45 perccel előbb végeztem melóban, közelebb voltam 8 km-el, és kocsicsere meg garázscsere nélkül indultam neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest