Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én meg mindenki lelki üdvéért megkóstolom ma a midnájt ekszpresszt. Ha hazatalálok ma egyáltalán, mert most kb. 20m a látótávolság. Na jó, 30.
Tegnap megpróbálkoztam, de nyilván nem sikerült, hogy hazaérünk időben a kisbusszal, lerakom, elrohanok haza, kirohanok a garázsba a kocsiért, kiszáguldok Salgóbányára, kisétálok a várhoz... Odáig megvolt, hogy kiszáguldok, de mivel már mikor elindultam lement a nap, mire kiértem, már sötét ösvény várt, én meg most nem sötétben akartam botorkálni, inkább letettem a dologról. Évekig így október közepén jártam ki szétnézni, elmélkedni, de most nem értettem miért nem fért bele. Aztán rájöttem, hogy régebben 45 perccel előbb végeztem melóban, közelebb voltam 8 km-el, és kocsicsere meg garázscsere nélkül indultam neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest