Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ez a selejt érdekes kérdés, mert ugye nem az afrikai vadonban vagy a dél-amerikai dzsungelben élünk. Speciel én Európában töltöm időm nagy részét, itt kell érvényesülnöm, betevőt megkeresni, így számomra egészen más képességek, tulajdonságok hasznosak. Számomra egészen riasztó az utóbbi években egyre nagyobb tömegben fellelhető üresfejű konditerembuzi, akik a fittség oltáránál tömjéneznek nap mint nap, és a gym a minden. Mellette üres tekintet, zéró kreatív gondolat avagy lelki/szellemi értékteremtés és még sorolhatnám.
Amióta az eszemet tudom mindig is túlsúlyos voltam, így persze rám lehet húzni, hogy az irigység beszél belőlem, de azért aki kicsit is ismer az tudja, hogy erről szó sincs. Egyszerűen máshol vannak a prioritásaim, soha nem érdekelt különösebben a testem formája. Mivel szeretek mozogni ezért az állóképességért volt már, hogy fogyóztam, vagy rendszert vittem a fizikailag aktív programjaimba, de ennyi, az egészségemre figyelek nyilván. Belegondolva nem tudok egyetlen dolgot sem felidézni amiben gátolt volna a súlyfeleslegesem.
Ha egyszer milliárdos leszek akkor viszont tuti megfizetek néhány tudóst, hogy járjanak a végére az anyagcsere rejtélyének és nyomorba döntöm az összes fogyókúrákból, diétákból megélő kuruzslót.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nyomtató topik
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen6 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 265U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Disney gyerek elefántos falióra
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Samsung Galaxy A13 gyári átlátszó szilikon tok
- Samsung Galaxy A54 gyári átlátszó szilikon hátlap tok
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest