Hirdetés
- Google Pixel topik
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Valóban nem egyértelmű India árbeli előnye. Rebesgetik nálunk is, hogy az indiai irodánk üzemeltetése az ott elvégzendő munka arányában kb. annyiba kerül, mint a budapesti.
Mondjuk az is benne van a pakliban, hogy most már idehaza is marha nehéz értelmes munkaerőt találni, szóval magyarországi telephelyet mostanság létrehozni nem épp kockázatmentes.
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Az a baj, hogy igazából nem csak a fizetésen spórolnak sokat a cégek hanem az infrastruktúrán is. Töredékáron lehet irodát bérelni, rezsiköltség is jelentősen olcsóbb, úgyhogy az egyszeri CEO elgondolkodik, hogy vajon tényleg megéri-e UK-ben fenntartani egy data centert a presztízs miatt, vagy inkább folyamatosan építsük le egy sima fronttá, amit meg lehet pakoljunk át oda.
Év elején volt network ops transition phase 1, megrántottam őket review-n, volt morgás ezerrel, de az adatok engem igazoltak. Második próbálkozásra megpróbálkoztak azzal, hogy minimálisra csökkentették a feltételeket, azt sikerült visszapasszolni azzal, hogy ezek teljesítése nem megfelelő biztosíték az elvárt service quality biztosítására, de igazából tisztában vagyok vele, hogy szélmalomharcot vívok, előbb-utóbb, így vagy úgy, de le fogják nyomni a torkunkon.
Én kérek elnézést, de f@szkivan.
Szerk: MO-t meg sajnos szinte lehetetlen propagálni, mert kb két éve az egyik ügyfelünk Dublinból áttette Baracskára a data centerét és rengeteg bajunk van velük, így MO cégen belül nagyjából le is lett írva. Hiába magyarázom, hogy elszúrták a csapatépítést, megbíztak valami HR-es céget akik teletolták a helyet GDF szintű kirakatdiplomás majmokkal, persze, hogy nem megy a munka.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest