Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Neem, egyáltalán nem szándékoztam technikai részletekbe bocsájtkozni, láttam már tőled ezt a vitát jópárszor. Viszont szerintem a saját pozíciódat gyengíted azzal, hogy láthatóan komoly ellenszenvvel viseltetsz a dízelek iránt, olyan vehemenséggel ami messze túlmutat a tények nyújtotta táptalajnál.

A vizuális környezetszennyezés pedig legalább egészségkárosodást nem okoz.
Na de kérlek! Így lesöpörni egy mozdulattal a mentális betegségeket? Mi van ha emberünket a dízelbűz nem zavarja, de a depresszióval folytatott harcát végül zebránál várakozva, egy elsuhanó Mini látványa miatt veszíti el??
... nekem valahogy mindig sikerül olyan társaságba kerülni...
Dolák Sanyi vagy 20 éve megmondta már, hogy hason ló a hason lónak örül.

-
válasz
parandroid
üzenetére
A hatarertekek megitelese valoban rossz. De erre n8ncs megoldas hiszen meg a nemeteknel is az van h a legoregebb benzines is zold plakett alatt fut hiaba szennyezobb mint egy eur6 dizel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest