Hirdetés
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Köszi az észrevételeket. Ajtók valóban jobbak úgy ahogy írtad.
Szobákba radiátor lesz így fűtéssel nem lesz gond, meg legalább így nyáron nem kell oda klíma.
(meg ugye valamit kell az északi oldalra is tenni, és mivel az otthoni "élet" jelentős része a nappaliban és konyhában lesz, azért gondoltam hogy az legyen a világosabb. Fürdőt meg pluszban fűti a kazán is.)
Teraszra ott gondoltam kimenni ahol van az ebédlőasztal, de lehet ha máshogy rendezem a kanapékat (vagy sarok kanapé lesz, mert azok még nincsenek meg) -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igen, nekem is az tűnt fel elsőre, hogy a fürdőt és a WC-t még össze lehet csövezni, de a konyhához is el kell vinni a vizet, és főleg el kell vezetni a csatornát.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(meg ugye valamit kell az északi oldalra is tenni, és mivel az otthoni "élet" jelentős része a nappaliban és konyhában lesz, azért gondoltam hogy az legyen a világosabb. Fürdőt meg pluszban fűti a kazán is.)