Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Akkor nálatok már van valami extra feltéve. Se Print to PDF se más.
Hja, első gondolatom az volt, hogy Workflow-val megoldani, aztán mikor kiderült, hogy ahhoz értenem kéne Visual Basichez is (és még akkor se megy 3rd party nélkül), akkor alább adtam és mostmár kiegyeznék bármilyen megoldásban. Az eredeti formátum egyébként xml, de ez a SharePoint választása, nem az én hülyeségem...
Gépre lementeni és úgy ügyeskedni meg nem opció, mert pont azért van a SharePoint, hogy bizalmas információkat (ügyfél adatok, számlaszám és egyebek) ne tároljunk LAN-on vagy PC-n, hanem egy zárt buborékban lehessen csak elérni. Éppen ezért például LAN-ról fel tudok tölteni egy doksit SharePointra amit aztán meg tudok nyitni a buborékon belül is, de a bubin belülről feltöltött doksit nem tudom letölteni LAN-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest