- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Ha MS marketing kool-aid kell akkor hajrá

Én voltam kettőn amikor még TechEc New Zealand volt 2012-ben és 2014-ben. A 2012-es hibátlan technikai rendezvény volt, a 2014-es meg már nagyon elment marketing irányba, minimális hasznos technikai előadás volt, és a level 300-as előadások is nagyon gyatrák voltak. Pár szokásos nagy arc (Scott Schnoll, Ben Armstrong) azért rendesen adta és tök jó előadásaik voltak.
De ezért a pár session-ért utazás, szállás, belépő, egy heti kieső termelés sztem nem éri meg, max akkor ha nagyon szociálkodni és ismerkedni akarsz szakmabeliekkel.Utána voltam Wellingtonban MS tech day-en ami csak technikai volt egy napba besűrítve, alacsonyabb létszámú (50-60 fő max / előadás) és nagyon közvetlen meg pörgős és hasznos. Utána lehetett bandázni meg sörözni az előadókkal is meg a kaja is sokkal jobb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest