Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
5 eve nincs asztali gep itthon. Laptop es tablet. Helyette meg 4 eve epitettem egy "servert", i7, 64GB ram, sok HDD es az van hasznalva VM-ek futtatasara meg van rajta egy Plex. A TVhez meg vettem egy Fire TV Sticket igy nincs kabelrengeteg (az egyetlen ami latszik az a set top boxbol jovo coax). A server backup meg megy egy NASra
offsite backup kulso HHDre megy, de gondolkozom lecserelni felhos megoldasra -
Tim82
félisten
válasz
adalbert1
üzenetére
Én elvoltam 2012-2015 között desktop gép nélkül, notebook-tablet-okostelefon-médialejátszó kombóval.
Aztán játék miatt összeraktam ősszel egy Phenom II alapú desktop gépet, de kb. heti egyszer kapcsolom be. Valószínűleg kap RAM és CPU bővítést és tanulási céllal VM-ek futtatására is jó lesz.
-
parandroid
félisten
válasz
adalbert1
üzenetére
Most akkor naugyemegmondtam, vagy szégyelljem össze, meg vissza magam, hogy mit tettem? Egyelőre én is ezen a vonalon mozgok egyébként, marad a home server slash HTPC direktben a tévére kötve, meg mellette a tapikijelzős laptop-tablet hibrid, játékra pedig konzol.
Dell XPS-t nézd meg még egyébként, én is azzal szemezgettem még a Spectre mellett. Ha a tapiképernyő nem fontos, akkor meg a HP Envy kb ugyanaz a gép, mint a Spectre, csak ugye visszafordítható érintőkijelző nélkül, ha maga az ultrabook vonal bejön.
Azt a notit egyébként én nem cserélném le, vagy csak akkor, ha rászánsz egy nagy halom pénzt a modernebbre váltásra, teljesítményben nem lesz különbség, ha meg tönkremegy, akkor meg már kb amúgy is nullára írtad anyagilag, szóval akkor majd lehet gondolkozni az utódláson.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videó stream letöltése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest