Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Hát amivel Te foglalkozol, ott igen, de a harmadik melóhelyen dolgozva 6 év alatt egy problémát láttam, amihez jól jött egy kis szabtech.
Viszont szerintem annyira borzalmasan oktatják, hogy ha jelest kapsz belőle, akkor se lesz lövésed sem, hogy mire való.
Prog eleje nálunk már C és C++ volt, az szerintem nem volt vészes, analízis sem. Diszkrét matek azoknak volt szívás, akik nem kaptak rendes matek oktatást középiskolában. Adatbázisokból volt vérengzés, de az kellett is, így is túl sok adatbázist látok mínusz harmadik normalformaban. -
concret_hp
addikt
szabtechet konkrétan 5* vettem fel (most az más kérdés, hogy az első 3 alkalommal kb. abban bíztam, hogy hátha a megoldást osztják ki a feladatlap helyett
), azon kívül 2 tárgyból voltam kereszten, a bsz szigóm 2 nap tanulással majdnem 5ös lett, akkor én most csíra vagyok? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tápos kibeszélő offtopik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Revolut
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), azon kívül 2 tárgyból voltam kereszten, a bsz szigóm 2 nap tanulással majdnem 5ös lett, akkor én most csíra vagyok?