Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Te is tudod, hogy a lényeget mindig az apróbetűs részben írják.
Amikor megláttam a 20 fokot, annyira meglepődtem, hogy elfelejtettem a megcsillagozott lábjegyzetet keresni. Szóval lehet, hogy megemlítették, ezt már sosem tudjuk meg, hacsak nem vállalod magadra a kockázatot. De teljesen igazad van, lehet, hogy nem robbanna föl még 21 fokon sem. Amiket a pamutról olvastam, az is simán lehet, hogy "csak" mérgező, tehát fölöslegesen aggódtam a kosz és a mérges szomszédok miatt. 
Jajj nekem! Remélem azért bírtál szunyálni egy kicsit. Igazán nem akartam tönkretenni a pihenésedet! Szánom-bánom vétkemet

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amikor megláttam a 20 fokot, annyira meglepődtem, hogy elfelejtettem a megcsillagozott lábjegyzetet keresni. Szóval lehet, hogy megemlítették, ezt már sosem tudjuk meg, hacsak nem vállalod magadra a kockázatot. De teljesen igazad van, lehet, hogy nem robbanna föl még 21 fokon sem. Amiket a pamutról olvastam, az is simán lehet, hogy "csak"