- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
6-7 alkalomnál többször nem jártam Szegeden, kifejezetten rossz helynek nem mondanám, de azért na. Hegyi gyerekként sajnálattal nézzük azt a k.rv.ngy laposságot.
Amúgy jó sok az egyetemista finom pu..szép lány, meg mégiscsak van ott valami, de oda speciel nem költöznék.
Ami nekem most inkább mozgatja a fantáziámat, az inkább a Dunántúl. Konkrét helyet nem tudnék mondani, de mondjuk például Veszprém tetszett annakidején, és onnan közelebb vannak olyan helyek, ahova jó idő idején mehet az ember. Tarjánból leugrani mondjuk mittudomén, a Balatonra egy hétvégére, az egy kész vagyon. Meg fél-fél nap. De ez még nem idén lesz, akármi is lesz. -
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Szeged szerintem az egyik legélhetőbb városa az országnak, elég nagy különbség az Mordor, Ózd, Miskolc után...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy jó sok az egyetemista finom