- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ehh, nagyon biztos akartam benne lenni, hogy nem én vagyok hülye hozzá, és tényleg nem az van, hogy valójában jó, csak nem értem. Meg vártam, hátha lesznek kék csöcsök.
lenox: Leszarom a hádét, meg a háromdét, egy jó film már a nagyi fekete-fehér tévéjén is jó film volt, életem legmeghatározóbb sorozatélményei egy 12"-es, TN-paneles laptophoz kötődnek, és olayn dolgokat néztem rajta, hogy azóta is beleborzongok, és egy csomó részletre emlékszem.
De ha belegondolok abba, hogy a VHS-időszakból az agyonmásolt, szar minőségű szalagokon milyen filmeket néztünk végig.
Jól néz ki a hd, persze, mondjuk a 3d engem speciel idegesít, a házimozitól meg a falra mászok, mert pont a szöveget nem értem a sok effekttől (tudom, vegyek sokmillióért rendes házimozit), moziban meg konkrétan fáj, ahogy dübörög minden (bizos szar moziba jutottam el mindig), de ha egy filmnek szar a forgatókönyve, vagy balfaszok a színészek, esetleg pocsék a vágás, vagy a rendezés, akkor baszhatják a technológiát.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Télbúcsúztató hardvermix
- További aktív témák...
- Pixel 6a
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest