- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Frankfurt. Ebéd után ragyogó napsütésben lebicikliztünk a Majna-parton 22 km-t, utána jól megsétáltattuk a kutyákat (egy jó óra alatt letoltunk velük 5 km-t), gyönyörűszép idő van, ha lenne erkélyem, most kiülnék egy jegeskávéval, de még lehet, hogy kilépek a nappaliablakon át a tetőre egy pléddel, meg pár párnával, és gyönyörködöm a felhőkarcolókban, miközben süttetem a hasam a nappal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
-
e=mc²
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Esztergom, talan annyira nincs is messze, delen sem vagyunk, tegnap megis kint sutogettunk.
Mara mar fuj a szel, van egy kis felho, ami megszakitja a napsutest, de ennyi.Az teny, hogy visszaesett a homerseklet, de nem annyira veszesen, hogy ne lehetne kibirni.
Tenyleg rossz helyen laksz. -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Villányban voltunk, olyan kemény volt a hidegfront, hogy éjfél körül már felvettem a bőrdzsekimet a rövidujjúra, miközben ittuk a huszonharmadik borkóstolót. Legalább három csepp eső is esett... Aztán nyitott ablaknál aludtunk. Ma egész nap rövidgatyában voltam, és amúgy strandoltunk is Harkányban a sok mammer között. Még törülközőm sem volt, mégse fáztam. Sehol semmi eső nem volt. Most értünk vissza Pestre, de itt sincs hideg, és a felhők között átsüt a Nap.
Szóval szerintem el kéne költöznöd Mordorból déli irányba, és akkor sokkal boldogabb lennél... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP,2év Garancia,i5 1334u(12x4,6Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB RAM,512GBSSD,Magyar világító billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 360 fokban kihajtható, tablet mód is! (2:1) Core i7 1185G7 32Gb ram 512GB
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt gyári 87% akku
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)