- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
"igen, nekem nyilván ettől lesz jó"
Na mer' engem ez nyilván érdekel.

Hitelt meg azért nem akarok felvenni, mert hátha mégis akarunk majd valamit lakhatási szempontból lépni (2 évig még biztos nem, mert az ált. sulitól párszáz méterre lakunk, amíg a kicsi oda jár, nem megyünk sehova), aztán akkor jól jöhet, ha van némi megtakarított pénzmag.
Inkább azt számold ki nekem, hogy bérelni, vagy venni éri-e meg jobban, mert ahányszor végiggondolom, mindig más jön ki. És azt azért kalkuláld bele, hogy itt egy sima festés alsó hangon 3k EUR-nál kezdődik, és ne mondd, hogy csináljam meg magamnak, mert idén megpróbáltam glettelni, és a fejünkre potyogott az egész, nekem meg az egekben volt a stresszszintem, pedig az csak egy szoba volt, amivel egy hétig szívtunk, mire elfogadható állapotba került (és még így sem lett szép). Tetőjavításról, meg szigetelésről, meg fűtéskorszerűsítésről meg ne is beszéljünk, mert ott már egy ház esetében munakámlánt kb tízezres anygságrenddel kell számolni. Szóval amikor kezdjük elszánni magunkat, hogy hosszabb távon csak érdemes lenne saját ingatlanban élni, ezek a költségek mindig elriasztanak. A háztól kb véglegesen, a lakáson még gondolkodunk, de ott is van egy rakás extra költség, amit bérlőként nem is látunk: felújítások, javítások egyértelműen, plusz a közös költséges kassza, ami időnként egész horribilis bír lenni (amióta itt lakunk volt már komplett vízvezetékcsere, meg most télen-tavasszal kazáncsere, a kiesés idejére bérelt konténerkazánnal, és átállás gázfűtésre olajról, ami a németeknél meglepően népszerű még mindig).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Diablo II: Classic és Resurrected
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Viccrovat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest