Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Írtam volna olyat, hogy meglepő?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Szerintem én vagyok az egyetlen otthoni felhasználó aki évek óta fizetek a vírusirtóért.
Igaz, mindig 50% kedvezménnyel, de azt is jogosan.
Amelyik gépre ingyenest tettem, az mindig Avast volt, és csak akkor halt meg vele az adott gép, ha igazi e.s. júzer módra használták. Normálisan használt gépnél nem látszott, hogy rosszabb lenne, mint a fizetősök. De ez túl kicsi mintavétel, tehát nem mérvadó.mod: egységsugarú Avast használat: mindenféle összevissza
programokszarok telepítésekor kilőve, leállítva, megkerülve, illetve teljességgel érthetetlen módon: a teljesen ingyenes (ingyenes regisztrációval 365 napig regisztrált) és évente ingyen megújítható látszat-licensz "meghosszabbítása", "meghekkelése" úgy, hogy lejárati időnek 9999 évet ad meg, de az adatbázis és a programmodulok mégsem frissítenek...
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Van sok helyen újság kód a vírusírtókhoz, így fizetősek is szóba jöhetnek, mert havi szinten jön hozzá kód.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest