Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
én örülök, hogy a most tempomatosat vettem, de várok levelet Szombathelyről, szerintem Szentgotthárdnál hétvégén 65 felett mentem egy faluban. autópályán amúgy isteni.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Szintén zenész. Városban nálunk a kivezető út kb. 2 km egyenes, 2 zebrával, betorkoló kis leágakkal, ha nincs forgalom, az utolsó lámpás kereszteződéstől fel 55-re, tempomat be, és a vége tábláig csak a kezem mozog. Nincs trafilesegetés, semmi. Utána fel 90-re, megint 2 km tempomat 95-ön, lassít 50-re, lámpás kereszt felüljáró, utána 55-re ismét, újabb 2 km, majd dupla körforgalom, és kint vagyunk. 6km-en nemtom van-e 500 méter összesen, ahol nem vele megyek. Áá, nincs.
Országúton dettó. Beállítom mittudomén, 95-re, és megyek. Utazom. Ha utolérek valakit, lassítok, vagy visszakattintom 4-be, megelőzöm, ismét 95 6.-ban, és ennyi. -
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Ottapont. A leghasznosabb valóban akkor, amikor valami korlátozás van, és nem kell a sebességmérőt figyelni, egyszerűen bekattintod, és annyival visz, amennyivel lehet. 30-40-50-es korlátozásnál, amikor tudod, hogy van fix trafi, vagy csak gyakran mérnek, tényleg sokat lehet vele spórolni. Mai autókban egy nagyobb gázfröccs, vagy csak egy kicsit lejjebb nyomod a lábad, és már fölötte is vagy a limitnek, annyira ninc sebességérzet. De amúgy autópályán is szeretm használni én is.
Amúgy nem értem, miért az automatához kötitek, új autót kompakt kategóriától fölfelé szinte már nem is találni enélkül, ami érthető is, tekintve, hogy bekerülési költségen filléres extra, a használati értéke viszont az egyik legnagyobb, és marha jól mutat az extralistán.
Szerk.: Fogyasztással viszont vigyázni kell, ha autópályán be van állítva egy fix 130-140, és tartósan emelkedik a terep, akkor tud meglepetéseket okozni (nem is érzed az autón, hogy erőlködik, de a fogyasztás radikálisan megnő, ha komolyabb tempót tartasz nagyobb emelkedőn fölfelé).
p
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Onnan nem vesznek el a levelek, mint a hivatalok vezetőié?
Mondjuk én még sosem kaptam, pedig 15 éve vezetek .
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest