- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Ilyen ez a showbusiness. Hétvégén nem tudtam menni világotlátni, mert ugyan itt 3 napos hétvége volt, de ebből szombaton esett, vasárnap és hétfőn meg dolgoztam.
Legalább nálunk a december talán nyugisabb lesz...BlackSoul: erre szerintem konkrét statisztika nem lesz. De alapvetően azt tapasztalom, hogy a "drágább" helyeken bőséggel fizetik meg Neked a magasabb árszínvonalat. Értsd: Miskolcon a felét keresném a pesti fizetésemnek, de legjobb esetben a kétharmadát. Viszont nem kell a fizetésem harmada lakhatásra, bőven nem. Tehát az albérlet kifizetése után is több pénzem marad, mint ha Miskolcon saját lakásban élnék. Még akkor is, ha kétharmaddal számolok. Szóval durván nagyok a különbségek.
-
bobsys
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
En a negy nap alatt lenyomtam mindent ami erre a hetre volt, megvan a 40 ora, a tulorat meg nem fizetik igy holnap jon a pkoalas meg a takaritasa a lakasnak. Ma delutan voltunk alairni a papirokat es utanna at is vettuk a kulcsokat. A ma ejszaka meg baratoknal toltjuk holnap viszont mar ott alszunk igy legalabb az egyik furdot meg a haloszobat, konyhat ki kene takaritani.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
aha, aha. hétfő-kedden eléggé megunatkozta magát mindenki nálunk bent, a szerda kicsit hajtósabb volt, de azért jutott idő beszélgetni is, ma olyan felemás, délelőtt dolgozós, délután pihengetős, csendesülős. a péntek meg jellemzően amolyan félhajtós szokott lenni .

persze 6 évig meg mélytorokra szoptam a rabszolgatartó ferdeszemű kisköcsögöknek, úgyhogy most egyáltalán nem érzem ezt inkorrektnek
még legalább 5 év hasonló nyugodalmas pénzkeresés kellene kompenzációnak...majd meglátjuk. ha lesz jobb, akkor mérlegelünk.ja semmi, csak futtatom az eszmét
-
válasz
szőröscica
üzenetére
poor, poor jegesmedve...
De muszáj gályázni, mert olvadnak a jégsapkák...
Ui. ha ez megnyugtat én is dolgozom még. Megint találtam egy eldugott, apróbetűs nagyszerű kormány-határozatot, ami az összes eddigi számítást (2 hét munkáját) semmissé teszi. Egyszerűen imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi