Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
nekem nemrég csak egy "felesleges" utp-kábelem volt, de az 300 méter hosszú volt, és nem volt szerelve. node volt hozzá 2 marék csatlakozó, meg törésgátló (4-féle szanben), kkrimpelőfogó... haverok azt hitték, hülyéskedek, mikor a nem tudnál egy 10m-es patch-kábelt csinálni?" kérdésre én a "milyen színű törésgátlóval, 10 perc múlva?" kérdést intéztem hozzájuk. és igenis, a törésgátló dugó színe nagyon sokat számít!
azóta a kábel elfogyott, pár csatlakozó, meg a fogó megvan. asszem lassan újabb adagot kell beszereznem.
-
(Kolombusz)
veterán
A kérdés már bennem is felmerült nemrég, de azt a kábelt végül megtaláltam. De arra szükség van, nem felesleges. Most már.
Jelenleg kb. 2k forintom van itthon papirpénzben, abból kell vennem holnap egy hangkártyát.
És még van 400 forint tartozásom is, ezért kell kivegyek a folyószámlámról pénzt. Nem örülök neki, de most sajnos így jött ki a lépés, két olyan összeget nem kaptam még meg, amire számítottam (áfa visszaigénylések). Most már normálisabban fogok gazdálkodni, ennyire még nem futott ki alólam a szekér pénzügyileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest