- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
"Mit fogok kapni én ezért, utánam a vízözön."
lehetekenaz, lehetekenaz?
eloszor is, nem rablas, nem utsz le senkit, hogy letolthesd tole az mp3-ait, legfeljebb lopas, de meg az sem helytallo
asszem hivatalosan szerzoi es szomszedos jogok megsertese az, amit letoltessel tesz valaki (ettol fuggetlenul en is jobban szeretem azt irni, hogy lopas, sokkal jobban hangzik)a tobbiben egyebkent szinte mindenben egyetertek, s youtube-tol en is mindossze egy levelet kaptam eddig (amiben eszrevettem, hogy elirtam az account-om nevet - lehet valahool torolni magam, vagy szerkeszteni a nevem?)
ami spam-et kapok, annak erdekes modon jelentos reszem amgyar, s van egy olyan gyanum, hogy pont valamelyik kedves, "nem aggyuk ki az imelcimed" torrentoldal all a dolog mogott (a spam temaja tobbnyire fizetos ftp) -
Tim82
félisten
Kb. Veled egykorú vagyok, úgy egy évvel vagy idősebb.

Másrészt ami a YouTube-ot illeti, ritkán kattintok rá YouTube-os linkre. Ami zenét szeretek hallgatni, azt nem a YouTube-on át fogok.
Ne menessz a mennyekbe. Fájlcserélőt nem használok, a mobilnetem nem is nagyon engedné. Ezt leszámítva igenis töltök le dolgokat, de amit lehet, megveszek - nem a törvény érdekel, egyszerűen nyugodtabb a lelkiismeretem. De nem jelenti azt, hogy nem "lopnék" időnként a neten (az idézőjel nem az etika, hanem inkább a téma virtuális mivoltából eredő megfoghatatlansága miatt van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Gyúrósok ide!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 RC drón szett - újszerű állapotban, táskával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 39999 FORINT MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest