Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hádebasszaki, rólam még sose mondta senki hogy bármilyen probléma lenne a gondolkodásommal, stílusommal, hozzáállásommal, fanatizmusommal, odaadásommal, vagy bármivel ami számíthat egy kapcsolat, nem beszélve az érzelmességemről, (amit lassan sikerül azért nekik kiölni) ha kell komoly vagyok, ha kell nem, meg még fényezhetném magam hetekig fölöslegesen, ha egyszer ez nem kell senkinek. Most akkor marad a külső, meg a zseton. Külsőre nem vagyok egy Brad Pitt/...stb (férfiideálok felsorolva), de ez a csávó sem. Az mondjuk speciel úgy tűnik hogy nem okoz gondot neki a világ végére utaztatni valakit, nem is egyszer, de mondhatnám azt is hogy megvan a lóvéja. Nekem meg nincs.
Most akkor mi az ami nem látszik.Oszt már megin' összevissza síránkozok itt hiába...

Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Philips LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest