- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
Drizzt
üzenetére
Teljesen mindegy kinek a neve van a számlán, feltételezem minden számlához tartozik egy számlaszám, azonosításhoz több, mint elegendő.
Akár automatikusan, akár manuálisan is kifizethetném az összes számlámat az ingyenes Bill Pay szolgáltatással is, de ezt csak a vízszámla rendezésére használom, mivel egyrészt nem a nevemen van a számla, másrészt nem is a vízszolgáltató hajtja be a számlát, hanem egy harmadik társaság. Minden más közüzemi szolgáltatás a nevemen van és automatikusan le tudják szedni akár a bankszámlámról, akár egy kártyáról is a számla összegét, amikor nekik tetszik, természetesen erről mindig tájékoztatva vagyok. De akár manuálisan is befizethetném mindet online, akkor amikor nekem tetszik, de jobb szeretem így, mert nem kell vele foglalkoznom egy percet sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Steam Deck
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gitáros topic
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- S22 Ultra Dobozában
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest