Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- iPhone topik
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
Szerintem érzelmi intelligencia kérdése, hogy ki mit lát bele az idézetbe. Nekem is nagyon tetszik ez az idézet.
A közös nyelv szerintem hogy mind a ketten ugyanazt gondolják, ezért ugyanazok a szavak élnek bennük egymás iránt. A szíve mélyén megérti egymást, az pedig az szerintem, hogy ösztönösen vonzódnak egymáshoz, külső tényezők nélkül. De szerintem ezeket az idézeteket nem szabad elemezni, hanem átélni kell azt az érzést, amit az idézet ad. 
Jánoska: mivel nincs farkunk,ezért azt is a lábmunkával végeztük. Erről eszembe jutott, hogy egyszer belsőcombrúgást gyakorolzunk, és véletlen felcsúszott a rúgásom....Fiúval gyakoroltam.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nemcsak Rarri.
Az idézetben nem megérintés hanem megértés van. 
Rarri érdekes, nem tanultam kung-fuzni, de tényleg a hajlékonyságom, a találékonyságom és az erős lábaim segítenének, ha küzdelemre kerülne sor.
Mondjuk a kínai horoszkóp szerinti születést is vehetjük a küzdőstílusok alapjául...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- Automobilista 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ZBook 17 G6 17.3" FHD IPS i9-9880H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- ASUS TUF Gaming F16 (2025) RTX 5050 115W/Core i5 13450HX / 16GB DDR5 Garancia 2028-ig Újszerű!
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A közös nyelv szerintem hogy mind a ketten ugyanazt gondolják, ezért ugyanazok a szavak élnek bennük egymás iránt. A szíve mélyén megérti egymást, az pedig az szerintem, hogy ösztönösen vonzódnak egymáshoz, külső tényezők nélkül. De szerintem ezeket az idézeteket nem szabad elemezni, hanem átélni kell azt az érzést, amit az idézet ad.
Az idézetben nem megérintés hanem megértés van.