- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
Ezé nemjársz te nőtopicba basszus, szerelmes vagy belém vagy mi az isten?
Lányok iwiwes adatlapjat mézd apa ne az én ph-s adatlapom, me ha egyszer találkozunk vagy bokán ruglak vagy lesmárollak.
jha jól sikerült a berugás
Söröztünk Tekila rásegitéssel. Természetesen kezdésként is. Szóval igazándibol pikk-pakk jó estém lesz. DE most gondoltam bele hogy lehet hogy a csajt viszont elbasztam, haverom felhivtra részegen hogy én már meghaltam és hányok mint a lakodalmas kutyameg ilyesmi. Amugy full jol voltam. DE nem akartam ma ezt a 3.an leülünk és beszélgetünk dolgot. A csajjal akarok beszélni és a csajt akarom. A srác azok utá amit mondott én már nem kivánok vele továbbiakban beszélgetni. Jah és most végre ujra a szivemre halgatok, ilyen nem volt 2éve. (mert olyan öreg vagyok).MOd
eti nem lehet. amugy gyomrom helybe van meg a nevem is tudom. Szóval annyira nem lehet vészes a dolog
.
MOd2:és hogy miért nem lehet? mert jön a kémény seprőőőőő
Mod3: Szerintetek ehetek sült hurkátkolbászt véresetmájasat? vagy az megölne? egy kis laza mustár friss kenyér.

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Söröztünk Tekila rásegitéssel. Természetesen kezdésként is. Szóval igazándibol pikk-pakk jó estém lesz. DE most gondoltam bele hogy lehet hogy a csajt viszont elbasztam, haverom felhivtra részegen hogy én már meghaltam és hányok mint a lakodalmas kutyameg ilyesmi. Amugy full jol voltam. DE nem akartam ma ezt a 3.an leülünk és beszélgetünk dolgot. A csajjal akarok beszélni és a csajt akarom. A srác azok utá amit mondott én már nem kivánok vele továbbiakban beszélgetni. Jah és most végre ujra a szivemre halgatok, ilyen nem volt 2éve. (mert olyan öreg vagyok).
eti nem lehet. amugy gyomrom helybe van meg a nevem is tudom. Szóval annyira nem lehet vészes a dolog
.