Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Persze, nem érdekel senkit az, hogy mondjuk nekem is ennem kellene valamit vagy mondjuk inni egy kávét vagy akármi is. Ez a legrosszabb, hogy arra nincs időm sokszor, hogy egyek. Van amikor rengeteg időm van, akkor bezzeg semmi sem sürgős és senkinek nem kell semmi.
Bubu: Negyedévet zárok, minőségirányítási rendszert építek, sőt még ma a karbantartóval is ki kellett mennem egy címre, mert valakinek nem volt jó, ha nincs ott valaki aki az ügyeiket is intézi. Aztán még várjam meg az embereket akik majd egyszer csak méltóztatnak befáradni a kocsikulcsért, meg várjam meg azokat is akik majdcsak bejönnek a szerszámaikért. Velük meg pláne nem lesz könnyű, mert most tudják meg, hogy az elhagyott szerszámokat jövőhéten levonjuk a bérükből. A bérszámfejtés majd csak jövőhéten jön, most csak a számlák és az ügyes bajos dolgok. Á, azért ma már nálam is kiborul a bili....
fokukac: Nekem csak azzal van a bajom, hogy a kedves ügyfelek néha olyan bunkó módjára viselkednek, rámcsapják a telefont, cirkuszolnak, hisztiznek, toporzékolnak, mintha én nem is azért dolgoznék, hogy nekik ne legyen annyi munkájuk. Próbálok rugalmas lenni, nem stresszelni, nem a szívemre venni a dolgokat de ami sok az már sok. Lehet túlreagálom, lehet túl érzékeny vagyok, de én csak azt szeretném ha rám is tekintettel lennének. Én sem vagyok gép és nem dolgozok ki semmit pillanatok alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- BestBuy topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 Max 14" 2021, 32GB RAM/512GBSSD/Liquid Retina XDR/magyar bill.
- Eladó RTX 3070 ti / i5 8600K / 16GB DDR4 / 500GB NVME SSD
- Asus Dual RTX 4070 SUPER EVO + FirstShop garancia 2027.04.09-ig
- Eladó GARANCIÁLIS Asus ROG Astral Nvidia Geforce RTX 5080 OC 16gb
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest