- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mobil flották
- iPhone topik
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Tényleg az Eddát ki is felejtettem - az elmúlt bő két és fél évtized alatt nagyot alkottak, rengeteg jó számot. Sajnos elfajzott a znekar, Pataki is inkább csak a zálogházaival törődik, meg mulatóst nyomat ahelyett, hogy folytatná amit jól csinált

Lord... Szemedben a csillagok... Talán megvan még valahol az a kazetta, amit rongyosra hallgattunk - a nővéremtől csórtam el, sokáig kereste, de hálistennek nem találta

Ha megnézi az ember minden számnak saját mondanivalója van, némelyik nem is kicsit mélyenszántó
Az Általad jómúltkor linkelt Virágdal egyik kedvencem volt, a Szemedben a csillagok pedig még mindig meghat, ha hallom 
Pokolgéptől sok kedvencem volt, de amit a legjobban szerettem, az a Bon Scott emlékére címezetű remekmű volt

Tulajdonképpen hány éves kend abban a pöttyös bundában?
Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- xBox One x 1Tb lemezes
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest