- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nem egységesek mindig a modok, de elfogadják a másik döntését, mégha nem is miden esetben értenek egyet vele.
Ezt már észrevettem.Bár néha nemcsak a "főnöknek" hanem a usereknek is kéne lehetőséget adni, hogy megmondhassák, ki az akit ők nem találnak korrektnek, megfelelőnek, moderátori pozicióra alkalmasnak. Esetleg tevékenységüket (vagy pont nem tevékenységüket) is felül lehetne vizsgálni.
Pl. havi moderálási limit.Én pl. hiába szeretem Márkot és Batmant is, tényleg nagyon, de visszavenném tőlük a mod címet.
Tudom inygen végzik a dolgukat, de mitn Parci írta, a modoknak kötelességeik is vannak. Egyrészt az , amit ő írt, másrészt pl. az , hogy megfelelő emnnyiségben és minőségben moderáljanak. No náluk a mennyiség az utóbbi időben igen kevés.no midnegy én is leírtam már párszor, de "fentről" mindig leszóltak, vagy - még rosszabb esetben- szemlyük elleni támadásnak vették

-
venember83
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére

Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kompakt vízhűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asztalos klub
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite kiegészítőkkel eladó
- Megbízható FullHD Gamer PC
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Dell G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest