Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
Aktív témák
-
válasz
Janoska26
üzenetére
a dolognak Kalandorhoz és Bash-hez semmi köze sincs. attól, h ők megsértődnek (vagy sem), nem történnek még ilyen horderejű döntések. már csak ismételni tudom magam, de NG sajnos olyasmibe keveredett, amiből modként nem lehet jól kijönni.
a méricskélést hagyjuk, mindenki beleteszi a PH!-ba és a Fórumba, amit tud. pont ezért fáj, ami történt, mert NG sokat tett bele. és igen, mindenki botlik. de ha olyat botlik, ami egy közösséget kezd rombolni, nincs választásod.
egyébként pedig a talin jelenlévő, a dologban aktívabban résztvevő emberektől minimum egy qrva nagy szorit remélek NG irányába...

-
I_Am
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Én nem vagyok senki ellen, főleg nem Gábor ellen. Tudom mit tett le az asztalra.
De ha Vaskézt személyesen ismerném, akkor vagy nem csinálna ilyet a jelenlétemben, mert megkérném rá, vagy nem tartózkodnék tovább egy légtérben Vele. Ez én vagyok, ilyen vagyok, egyszerűen nem bírom elviselni, ha valakit a háta mögött gúnynévvel illetnek, kifiguráznak, amihez az illető nem járult hozzá.
Valamint ha már megszületik bármilyen marhaság, már ott rögtön tudatom a jelenlevőkkel, hogy engedély nélkül ne terjesszék.Ha már valakit kifigurázol a tudta nélkül, akkor az első az, hogy Tőle kérsz engedélyt a nyilvánosságra hozatal előtt. Ez az én etikám.
Aktív témák
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RX9060XT 8GB!
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- 24" Samsung Odyssey G3 G30A FHD 144Hz gaming monitor
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Phantom gaming 6900XT dobozos.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest