- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
De egységesek lettetek mind hirtelen Ngabor2 ellen
. Fényeztek jobbra balra, hogy sajnálatos meg hogy Én nem így tettem volna, meg nem úgy tettem volna, kezdjük azon, hogy tisztelet a kivételnek, el sem megy ilyen összejövetelekre, nemhogy olyan szervezőmunkát ölne bele mint a szarvas cimboránk, és jönnek hogy hogyan viselkednének
röhej, NG rosszkor vol rossz időben, hála Kalandor érzékeny lelkivilágának. Inkább megyek a sunyiba, ha az Én pofám se tetszik nyugodtan vágjatok ki, engem úgyse lehet lefokozni, mondjuk ez konkrétan tényleg nem neked szól
Most elhúztam a belem, inkább ünnepelgetem az asszonykám névnapját, asszem mingyá hálásabb dolog mint itt az etikus meg nem etikus dolgokról beszélgetni, talpig tökéletes emberekkel, mer ugye mindenki az, irigykedem nagyon
Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Dell Optiplex 3050 SFF,i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Fényeztek jobbra balra, hogy sajnálatos meg hogy Én nem így tettem volna, meg nem úgy tettem volna, kezdjük azon, hogy tisztelet a kivételnek, el sem megy ilyen összejövetelekre, nemhogy olyan szervezőmunkát ölne bele mint a szarvas cimboránk, és jönnek hogy hogyan viselkednének
röhej, NG rosszkor vol rossz időben, hála Kalandor érzékeny lelkivilágának. Inkább megyek a sunyiba, ha az Én pofám se tetszik nyugodtan vágjatok ki, engem úgyse lehet lefokozni, mondjuk ez konkrétan tényleg nem neked szól