- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
A windowsom?
5. telepítés eddig, azt hiszem?
Volt egyszer , akkor d-re ment, majd jött a kuka, akkor elbaltázüófott, majd megint felraktam, akkor particionáló progi, azon label átírás , windows behalás, telepítés hadirokkant vinyóra, meggondolás magam, telepítés most épp kölcsönvinyóra, hogy át tudjam szedni az adatokat.
Jánosbácsi a csatában: Hö? Kivel , mi hogyan?
Jahm, mai beugróm persze karó lett...jánosbácsi: akkor épp összejött minden.
Tényleg , most ittam jó pohár tejet, ha erre forralt bort iszom lesz valami bajom???
Vénember: röhej biza.
Hogy én mit meg nem teszek, ha egyes kukák elcsippantják itt magukat
Mert ugye a dolog abból indult ki, hogy c-re kell a win, nem d-re és nem másra.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Volt egyszer , akkor d-re ment, majd jött a kuka, akkor elbaltázüófott, majd megint felraktam, akkor particionáló progi, azon label átírás , windows behalás, telepítés hadirokkant vinyóra, meggondolás magam, telepítés most épp kölcsönvinyóra, hogy át tudjam szedni az adatokat.
Mert ugye a dolog abból indult ki, hogy c-re kell a win, nem d-re és nem másra.