Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
jokockának van main meg primary konfigja meg egy notija is, minimum
szoval valójában minden megy tovább. jha 2hete a 6800GT-m halt meg, de betettem helyette egy 9600XT-t. De kezd elfogyni a primary konfig, szép lassan meghal minden. Idegesit rendesen. Az a mák hogy a noti nem hagy cserbe, igy maradok veletek, örökkön örökké
Volt még talonba efy A4tech fekete slim billem, mikor azthittem raj vgyok ha ilyet használok akkor vettem, de semmi hülye nem vitte volna el tölem
szerencsére
a kinek hoszabba fasza verseny nekem se játszik
nagyon gyenge a primari konf, és nincs szero se csak egy fonera meg egy linksys router

Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szoval valójában minden megy tovább. jha 2hete a 6800GT-m halt meg, de betettem helyette egy 9600XT-t. De kezd elfogyni a primary konfig, szép lassan meghal minden. Idegesit rendesen. Az a mák hogy a noti nem hagy cserbe, igy maradok veletek, örökkön örökké