- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Honor profi iPhone másolásban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
jokockának van main meg primary konfigja meg egy notija is, minimum
szoval valójában minden megy tovább. jha 2hete a 6800GT-m halt meg, de betettem helyette egy 9600XT-t. De kezd elfogyni a primary konfig, szép lassan meghal minden. Idegesit rendesen. Az a mák hogy a noti nem hagy cserbe, igy maradok veletek, örökkön örökké
Volt még talonba efy A4tech fekete slim billem, mikor azthittem raj vgyok ha ilyet használok akkor vettem, de semmi hülye nem vitte volna el tölem
szerencsére
a kinek hoszabba fasza verseny nekem se játszik
nagyon gyenge a primari konf, és nincs szero se csak egy fonera meg egy linksys router

Aktív témák
- Apple Watch
- BestBuy topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Eladó Xiaomi Smart Band 10 okoskarkötő!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szoval valójában minden megy tovább. jha 2hete a 6800GT-m halt meg, de betettem helyette egy 9600XT-t. De kezd elfogyni a primary konfig, szép lassan meghal minden. Idegesit rendesen. Az a mák hogy a noti nem hagy cserbe, igy maradok veletek, örökkön örökké