Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
6 ora az eltolodas, ugyhogy csak 15 orat dolgoztam. De igy sem volt kellemes a -5C fokban 35km/h-as szelben kint rohangalni.

EQMontoya: Ilyenkor kell melozni, ekkor van a nagypenz. Az estet igy is a csaladommal toltom. Ha van munka dolgozom, nem sirok, mint egyes magyarok, hogy "jajj, nincs munka
" kozbe meg sir, ha netan be kell mennie szombat vagy vasarnap, neadjisten Karacsonykor...sot holnap is dolgozom es azutan is. Ez az elet, de legalabb van latszatja, most vettem egy uj telefont $400-ert, egy XBox360-at $500 ertekben, most veszunk szamitogepet $2000 korul es jovoheten megyunk a hegyekbe nyaralni egy berelt Suburban-el 
Aktív témák
Aktív témák
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Red Dead Redemption 2 (Konzol)
- Futás, futópályák
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

" kozbe meg sir, ha netan be kell mennie szombat vagy vasarnap, neadjisten Karacsonykor...sot holnap is dolgozom es azutan is. Ez az elet, de legalabb van latszatja, most vettem egy uj telefont $400-ert, egy XBox360-at $500 ertekben, most veszunk szamitogepet $2000 korul es jovoheten megyunk a hegyekbe nyaralni egy berelt