Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
miskolc... 170.000 fős város. országban 3. legnagyobb. cimborának elpukkant a tápja, mondtam, vegyen egy fsp bs2-t, vagy egy corsairt... egyik sincs. az egész városba nincs készleten egy darab se. a legminőségibb táp, ami van, az a pnf fsp, és ez képzi a csúcsot, afölött csak rendelésre... mekkora gáz már... balkán a köbön.
-
Zewa
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Vegyél egy USB elosztot és szvsz meg van oldva a probléma.

Esetleg nézz szét az angol/német E-bayen. ott tutti van.
Én úgy ismertem hogy "Cégünkre 3 dolog jellemző: minőség, gyorsaság, olcsóság" ebből 2-öt lehet választani.Bolondember: lehet hogy igazad van.. Söt.
Bár nem hiszem hogy egy telefonnal sokra megy max tudja hivni a 90-es számokat. Esetleg be tud rendelni egy hölgyet aki pénzért cserébe szexuális szolgáltatásokat nyújt. 
Aktív témák
Hirdetés
- 8 ÉV GARANCIA! Seasonic Vertex PX 1200W 80 PLUS Platinum Full moduláris tápegység.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár nem hiszem hogy egy telefonnal sokra megy max tudja hivni a 90-es számokat. Esetleg be tud rendelni egy hölgyet aki pénzért cserébe szexuális szolgáltatásokat nyújt.