- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Új telefon, új élet, új nők. Majd meglásd.
Nem gáz, minden újdonságnak, minden apróságnak örülni kell. Mert ha egy új telefont nem tudsz értékelni, akkor lehet hogy mást sem. Én szeretem élvezni a dolgok értékét, nem cserélgetem le őket hirtelen. Ragaszkodom mindenhez ami körülöttem van. Nőhöz is tenném, de nem hagyják. Jó fej vagyok, jópofa, komoly is tudok lenni ha igény van rá, Nem mondanám magam műveletlennek, emberileg értékelve semmi nagyobb hibám nincs. Önző is csak azért vagyok, mert nincs kivel megosztanam magam. Külsőre talán nem vagyok úgy kigyúrva mint van Damme fénykorában, de azért férfiasan tökéletes vagyok. Meg szerény is.
Na ezek úgy tűnik együtt nem kellenek egy nőnek, mert különben minden ujjamra jutna egy muff melegíteni téli napokon. De egyelőre én is énekelhetem, hogyaszondja:
"Három mérő fekete mááááák, jajj de régen, fogtam p.inááát
A múlt nyáron fogtam egyeeeet, majd megette a kezemeeeet.."![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bolondember: bizonyám, így lesz

Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Formula-1
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Battlefield 6
- Revolut
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB + Galaxy Watch 8 + tokok, szíjak, fóliák
- ASUS PRIME H570-PLUS Eladó!
- LianLi SL120 LCD Wireless 3as ventilátor szettek vezérlővel eladóak (fekete/fehér)
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR5 5600MHz CL40
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)