- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Új telefon, új élet, új nők. Majd meglásd.
Nem gáz, minden újdonságnak, minden apróságnak örülni kell. Mert ha egy új telefont nem tudsz értékelni, akkor lehet hogy mást sem. Én szeretem élvezni a dolgok értékét, nem cserélgetem le őket hirtelen. Ragaszkodom mindenhez ami körülöttem van. Nőhöz is tenném, de nem hagyják. Jó fej vagyok, jópofa, komoly is tudok lenni ha igény van rá, Nem mondanám magam műveletlennek, emberileg értékelve semmi nagyobb hibám nincs. Önző is csak azért vagyok, mert nincs kivel megosztanam magam. Külsőre talán nem vagyok úgy kigyúrva mint van Damme fénykorában, de azért férfiasan tökéletes vagyok. Meg szerény is.
Na ezek úgy tűnik együtt nem kellenek egy nőnek, mert különben minden ujjamra jutna egy muff melegíteni téli napokon. De egyelőre én is énekelhetem, hogyaszondja:
"Három mérő fekete mááááák, jajj de régen, fogtam p.inááát
A múlt nyáron fogtam egyeeeet, majd megette a kezemeeeet.."![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bolondember: bizonyám, így lesz

Aktív témák
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)