Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Az álláshirdetések pályakezdő mérnököket céloznak meg, akiknek legalább ötéves tapasztalatuk van az adott szakmában

Lehetsz te a világ legjobb szakembere is, ha nincsen róla papírod... Hogy az út, ami a papír megszerzéséig vezet tele van lim-lomnak tűnő tudásmorzsákkal? Ez van - ha kell a papír, viseld el, hogy f@szságokat is meg kell tanulnod...
Én sem vagyok híve annak, hogy tanuljuk meg 77. Károly összes jótéteményét, amit a rekettyéstervező tanfolyam után, uralkodása alatt elvégzett - de az oktatási rendszert sem Te, sem én, sem a többi háborgó nem tudja megváltoztatni - aki meg megtudná, az tesz rá magasról...
-
Zewa
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
igen lehet hoyg a használható tudás számít, de azért kérika z a papírt mert feltételezik hogy ha neked van pl ECDL-ed akkor nagyjából tudod mi az a honlap. Feltételeznek egy alap tudást és erre már sokkal könyebb " építkezni".
Egyik ismerősőm egyetem útán még egy évet tanulta a favágást. Most Svédországban vágja a fákat, egy sok száz millás géppel, egyedül.
Aktív témák
- Autós kamera eladó
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest