Hirdetés
- Bluetooth-headsetekről általában
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- iPhone topik
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Nem tudom, hogy mióta éjszakázol, de ha jól emlékszem nem olyan régen.
Ennek is meg van a technikája, legalábbis nálam. Igyekszem rendszerességet vinni a rendszertelenségbe. (Nem állandó éjszakázom.) Az éjszakai műszak után általában mindig ugyanakkor fekszem le (általában ebéd után) és alszom legalább 5 órát. Ezzel elég jól elvagyok már 25 éve.
Egyébként volt már róla szó, de én ha tehetem, ebéd után mindig szunyókálok egy kicsit. Egyszerűen szükségem van rá, különben "kezelhetetlen" vagyok.
Nem kell sok, egy-másfél óra. Így érzem jól magam. Az éjszakai alvásom sokkal kevesebb, általában (ha nem vagyok nappalos), éjfél után, sokszor két óra felé fekszem le. De szinte soha nem ébredek hét óra után. Inkább előbb. Nekem ennyi alvás kell.u.i.: Na, ennek akár blogot is nyithattam volna, visszadátumozva 1900-ba, kb. annyi embert érdekelhet az életritmusom.

Aktív témák
- Bluetooth-headsetekről általában
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- OLED monitor topic
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Milyen processzort vegyek?
- BMW topik
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G7 15.6" 4K IPS Xeon W-10885M RTX 4000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Intel I5-8400 / 8400T
- DDR 4 & DDR 5 RAM FELVÁSÁRLÁS! Azonnal! NAGY MENNYISÉGBEN! HÁZHOZ IS TUDOK MENNI!
- ifi Audio Zen Blue V2 DAC
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest