Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Nem tudom, hogy mióta éjszakázol, de ha jól emlékszem nem olyan régen.
Ennek is meg van a technikája, legalábbis nálam. Igyekszem rendszerességet vinni a rendszertelenségbe. (Nem állandó éjszakázom.) Az éjszakai műszak után általában mindig ugyanakkor fekszem le (általában ebéd után) és alszom legalább 5 órát. Ezzel elég jól elvagyok már 25 éve.
Egyébként volt már róla szó, de én ha tehetem, ebéd után mindig szunyókálok egy kicsit. Egyszerűen szükségem van rá, különben "kezelhetetlen" vagyok.
Nem kell sok, egy-másfél óra. Így érzem jól magam. Az éjszakai alvásom sokkal kevesebb, általában (ha nem vagyok nappalos), éjfél után, sokszor két óra felé fekszem le. De szinte soha nem ébredek hét óra után. Inkább előbb. Nekem ennyi alvás kell.u.i.: Na, ennek akár blogot is nyithattam volna, visszadátumozva 1900-ba, kb. annyi embert érdekelhet az életritmusom.

Aktív témák
- iPad topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Seagate IronWolf 4TB HDD 100/100 Beszámítás OK!
- Lenovo LOQ 15IRH8 / i5-13500H / RTX 4060 / 16GB / garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 Ryzen 5 PRO 16GB RAM 256GB SSD FHD Touch 97% akku, szép állapotú
- ASUS Vivobook S15 OLED BAPE Edition (K5504VA) - Full Blue Bundle - 120Hz 3K OLED
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD+,i5-4200U,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest