- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Nem tudom, hogy mióta éjszakázol, de ha jól emlékszem nem olyan régen.
Ennek is meg van a technikája, legalábbis nálam. Igyekszem rendszerességet vinni a rendszertelenségbe. (Nem állandó éjszakázom.) Az éjszakai műszak után általában mindig ugyanakkor fekszem le (általában ebéd után) és alszom legalább 5 órát. Ezzel elég jól elvagyok már 25 éve.
Egyébként volt már róla szó, de én ha tehetem, ebéd után mindig szunyókálok egy kicsit. Egyszerűen szükségem van rá, különben "kezelhetetlen" vagyok.
Nem kell sok, egy-másfél óra. Így érzem jól magam. Az éjszakai alvásom sokkal kevesebb, általában (ha nem vagyok nappalos), éjfél után, sokszor két óra felé fekszem le. De szinte soha nem ébredek hét óra után. Inkább előbb. Nekem ennyi alvás kell.u.i.: Na, ennek akár blogot is nyithattam volna, visszadátumozva 1900-ba, kb. annyi embert érdekelhet az életritmusom.

Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest