Hirdetés
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
prohardware
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mint eközben észrevettem, lement a nap és estevan. Egy jóbarátom épp ezekben a percekben próbálja megváltoztatni a méles jelszavam, és dobja vissza. De azért 1000thx.

Jaés bocs tisztelt Ri/Os5 hogy egy regisztrációval terheltem az sql-edet..
bash: vagy a régi jelszo kell, vagy emlékeztetö kérdésre válasz, amit persze tudok mert a világ vicce

-
prohardware
csendes tag
Lehet meg lesz oldva a dolog ám, mert haver este megy haza Szegedre, ottani gépemen elvileg megvan jegyeztetve a pass a gmailben, ö belép átirja egy ujra, mert ugye a sok csilalgot nem engedi ctrl cézni, és megmodnja nekem, erre én belépek az uj cuccal és vissza a régi acc. hohoóó, remény!!
-
prohardware
csendes tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
link - nem egy nagy karrier, de na azért sajnálnám. kb 25perce fagyott a tüzroka, személyesadat törlés, véletlenül bepipálvahagy minden. Jelszó elszáll, szokásomhoz híven az eredetit használtam, amit még anno egy éve generált a system. Na mondom nem szorakozom, tuti megvan mélben a pass. Na hogyne
-
prohardware
csendes tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
totál kész vagyok, nem tudok belépni a gmailembe mert ugyebár van másik regem phra, deugyebár a ph-s jelszavam új lett, gondolom el is küldte, de nem tudom megnézni, mert nem enged be a gémél. rég léptem be arra az acc-ra, de akkoris.. Nem tudnám a jelszót? Mindent próbáltam. Erre idegességemben regisztráltam ezt a ph accot kb 4perce, és siratom a régit.. De majd eszembe jutám, ha nem leszek ily' fáradt.

-
prohardware
csendes tag
életéletrongyosélet.. ezaztán az élet...

Aktív témák
Hirdetés
- ASUS V16 (V3607) Intel Core 7 240H Geforce RTX 5050
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig I5 6500 16GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX1660TI 6GB!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Arany János - Kapcsos könyv
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs