- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Ez a 22-es csapdája, mert ha azt mondom ne függessz fel, akkor nem vagyok döntésképtelen, hiszen a döntésképtelenségem miatt kellene, hogy felfüggesszél, ezért nem függeszthetsz fel. Ha viszont azt mondom, hogy függessz fel, akkor nem függeszthetsz fel, mert döntésképtelen vagyok.
Ez így persze nem jó, de kérem a tisztelt közönséget, hogy tudja be ezt hajlott koromnak és annak az apróságnak, hogy ma fél 5-kor keltem. (És csak egyszer szunyókáltam egy órácskát.)
Remélem vén bárányom meg vagy elégedve, mert ez nem azok közé a rövid posztok közé tatozik, amit Te ki nem állhatsz. Bár nem biztos, hogy sikerül mosolyra húznom a szádat vele, de talán elfér a többi között anélkül, hogy rosszallásodat váltaná ki.
És most függessz fel, vagy ne, remélem még időben jön a segítség.
SEGÍTSÉG!!!
u.i.: : -)))
Aktív témák
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest