- iOS alkalmazások
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin topik
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- iPhone topik
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
Egyrészt (szerencsére) nem rólam van szó. Másrészt - és ezzel nem akarok senkit megbántani, a lehető legtávolabb álljon tőlem - én ilyen jellegü "poénkodásban" biztosan nem vennék részt, nem adnám hozzá az arcom (pedig pár dolgot én is megcsináltam már alkoholizálás közben).
Viszont ha mégis megesik egy ilyen, akkor mindenképp azon lennék, hogy ami történt maradjon meg a jelen levők között - szerintem ez abszolute kivitelezhető lett volna. Akár, mint moderátor, vagy a közösség egy meghatározó tagja (ha jól látom ngabor2 szerepét) már a bulin felhívtam volna az ottlevők figyelmét akik fényképeztek, hogy ezeket a képeket nem szeretném a neten viszontlátni.
Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Macbook Air M1 8GB 256 GB 2026.júliusig garancia
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Licencek + laptopok + dokkolók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest