- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem nincs gondom vele, évek óta nem láttam a webes felületét, Outlook Express-t használok. Mondjuk lassan ideje lenne váltani, mert a spamáradat mindennél nagyobb méreteket ölt, még a privát mailcímemen is, amit nem adok ki bárhova. Igaz, a hulladék címek meg nincsenek benne az Outlookban. Csak már megszokás, itt regeltem az első címemet 8 éve, majd pár hónappal később a mostanit, miután az elsőnek túl biztonságosra sikeredett a jelszava, megjegyezni meg nem sikerült, mivel ritkán használtam akkor még. Azóta nem használok értelmetlen szám-kisbetű-nagybetű kombinációkat
.
Viszont már kezd elegem lenni, hogy naponta több millió dollárt, fontot, eurót és BMW-ket nyerek az ilyen olyan national lottery-n, meg microsoft lottery-n... mégis, ezek mire jók? Nincs benne reklám, csak több sornyi duma idiótáknak. A viagrás mailek annyira már nem zavarnak, abból nincs olyan sok, meg aztán sose lehet tudni... szóval azokat nem is kell messzire dobni
.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.