- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
Aktív témák
-
vágányzár
tag
csá, további kellemes éjt,hajnalt kellene kívánni, de nehéz, mert velem van immár a hangok mellet a szellem, mejlyjet hiába titkolom, szeretek nagyon, nappali fényben rejtem, titkolom, de bújtatva i s vágyom nagyon. Most bevilágítja agyam, szívem, sőtttt alantas zsigereim legnyomorultabb szegletéről is érdemet kihallatszón örvendve ad hírt, és nem fránya képzetek tükrözési köszöntenek rám. basszus, Kedvesem kivonult, még álomittasan is kirajzolódott az arcára: apa te a gép előtt részegeskedsz, a fene a mocskos pofádat. szagolhatjuk -a már borgőzös- bélkigőzölgödésedet
„ez sikerült, hol vagyok, Úr isten a mérek, már kinyitottam a szemem, fent vagyok beszélek, újra élek, és e látomány, álom volt csupán, ki az aki ebben, értelmet talál, az emberek irigyek és örülnek hogyha látják, hogy veszt a másik, Te ne legyél ijlyjen ha kell egy jó tanács is”
Balaton, tán még páran ismerik………elnézést, de eddíg lapozgattam előre megírt szólásgatim, és élveztem, mereven vótam magammal. kurvára nem érdekel, az van ami vagyok, ha iszom kenetteljesebben élem a véget is, oszt még.tz54ebr9uh89z1q45zv723ö78vg54tg ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ anyu nyakon baszott, na jóéjt!
ja, a hitetlenekkel kegyetlenül leszámolok, lesssz döglesztés.......
Aktív témák
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs