Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Én viszont tegnap este, hajnalban, és reggel is közlekedtem :
kerepesi nem volt takarítva.
Ez -gyk.- a 3as főút budapesti szakasza. Bocs , hogy ilyen nagy igényeim vannak, hogy a főút le legyen takarítva.
Hozzáteszem a soroksári sem volt letakarítva reggel. 1 hókotrót láttam ott , az se csinált vele semmit, felemelt lapáttal ment, semmit sem szórt.Meg akkor ne mondják , hogy készen állnak a télre, tudták, hogy esni fog. Eszközök vannak, cska be kell hívni az embert. Szerinted normális amilyen állapotról viszlát is beszámolt az M7en?
Bocsánat hogy azzal hozakodom, hogy anno helpdeksesként akármikor szóktak, intézkedni kellett. Volt oylan, hogy hétvégén. Bolt olyan is, hogy ezért még 1.5 évig pluszpénzt sem kaptunk... Tudom én vagyok hülye...Tiv61: fenekedre csapok. Megbeszéltünk valamit !
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hegesztés topic
- Milyen program, ami...?
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest