- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
azt hiszem, elozo hozzaszolasommal, annak megfogalmazasaval, hangnemevel mar valasztottam is (igyekeztem)
meg ugy egyaltalan, probaltam visszafogni magam, pedig tagadhatatlanul indulatokat keltett, hogy bar te sem vallod magad illetekesnek, valaszolnod kellett, s nem elso alkalommal, rosszindulatuan (egesz egyszeruen nem latok mas indokot cselekedeteidre joideje)
igazabol en nem is beszelgetni akarok, csak egy (azaz ket) valaszt kertem toled, hogy igy talan meg tudjalak erteni
megelegszem azzal is, ha elkuldod, amit csaposnak irtal privatbanha gondolod, persze belemehetunk melyebben, melyikunket hol mikor erte serelem, igerem igyekszem visszafogottan, az alapelveknek megfeleloen forumozni, s amig nem adsz ra semmi okot, egyetlen ross szavam nem les (mint ahogyan masokhoz sem volt indokolatlanul soha)
termeszetesen eloszoban jobb lenne, hisz ott nem kell "szarragozni", hogy a masik fel erezze rosszallasomat, az atadhato a hangsullyal es sok mas eszkozzel, de erre nem sok eselyt latok a kozeljovoben
Aktív témák
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- Ps2,Ps3,Ps4,Ps5,Xbox360,Xbox one,Xbox series,PSP játékok
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest